Sunday, July 19, 2020

Gewogen Gemiddelde Formule

Gewogen Gemiddelde Formule. Een gewogen gemiddelde is een gemiddelde dat rekening houdt met het belang of gewicht, van elke waarde. De gewogen rekenkundig gemiddelde is vergelijkbaar met een gewoon rekenkundig gemiddelde (het meest voorkomende type gemiddelde), behalve dat in plaats van dat elk van de datapunten in gelijke.

Https Nanopdf Com Download Powerpoint Presentatie 610 Pdf
Https Nanopdf Com Download Powerpoint Presentatie 610 Pdf from
Bereken het gewogen gemiddelde in één decimaal nauwkeurig. ✖de gewogen gemiddelde vermogenskostenvoet (wacc) is het minimumrendement dat een bedrijf gemiddeld zou moeten geven om zijn volledige eigenaars van effecten tevreden te stellen om zijn. Om de gewogen gemiddelde rentevoet te berekenen, vermenigvuldigt u het saldo van elke lening met de rentevoet.

Kan iemand me helpen om het gewogen gemiddelde te berekenen van volgende twee kolommen.

In principe is gewogen gemiddelde ook een gemiddelde met een gering verschil dat niet alle voeg de waarden van de hoeveelheden en ook de productkolom op. Het gewogen gemiddelde van een reeks getallen met bijhorende reële positieve gewichten, is een gemiddelde waarvan de waarde het meest beïnvloed wordt door de getallen met het grootste gewicht. Gewogen gemiddelde is belangrijk in alle sectoren van de economie. Denk eraan dat de formule waarmee de gewogen gemiddelde prijs wordt berekend, er als volgt uitziet:


No comments:

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel