Monday, September 7, 2020

Formule Druk Temperatuur Volume

Formule Druk Temperatuur Volume. Druk kan ontstaan door met een voorwerp ergens een kracht op uit te oefenen maar kan ook worden uitgeoefend door een gas. Druk wordt veroorzaakt door een gas of een vloeistof op de wanden van het vat waarin het zich bevindt, of op het oppervlak van een object dat zich in het de relatie tussen druk, temperatuur, volume en aantal moleculen wordt beschreven door de algemene gaswet.

Samenvatting Examen Chemie Concentration Mol Getal Van Avogrado Studocu
Samenvatting Examen Chemie Concentration Mol Getal Van Avogrado Studocu from d20ohkaloyme4g.cloudfront.net
Als het volume van een gas gelijk gehouden wordt maar het gas verwarmd wordt, verhoogt de druk. Bepaal het verband tussen druk, volume, temperatuur en aantal gasmoleculen. Druk in de regel wordt voor de tappunten een gebruiksdruk van 100 kpa aangehouden, tenzij de de n staat voor het aantal tappunten met die volumestroom.

Als ik dus de ballon verklein neemt v af maar de druk p neemt toe (door de.

In questa sezione proponiamo una tabella con le formule per il volume di solidi che di solito non si studiano alle scuole medie, e che vengono studiate qui e là nei vari anni delle scuole. Wat is het verband tussen temperatuur en volume? Hoe kleiner het volume, hoe groter de druk. Experimenteel komt men tot de conclusie dat de druk recht evenredig is met het volume.


No comments:

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel