Thursday, January 7, 2021

Oppervlakte Driehoek Berekenen Formule

Oppervlakte Driehoek Berekenen Formule. 2 oppervlakte = 15 cm². Echter als je een lijn trekt vanuit punt c loodrecht naar beneden.

Oppervlakte Driehoek Berekenen
Oppervlakte Driehoek Berekenen from doza.pro
De formule voor het berekenen van de oppervlakte van een driehoek zal bijgevolg gelijk zijn aan: Zo voorkom je een grote reeks fouten bij de volgende opdrachten. Oppervlakte en omtrek van de driehoek som van de hoeken in een driehoek is 180°.

Algemene formules voor alle soorten driehoeken worden gegeven, speciale gevallen voor gelijkzijdige, gelijkbenige en juiste driehoeken.

Formule de algemene formule voor het berekenen van het oppervlak van een driehoek is oppervlakte driehoek = 1/2 x basis x hoogte oppervlakte driehoek = 1/2 x ab x cd oppervlakte driehoek = 1/2 x 7 x 4 oppervlakte driehoek = 1/2 x 28 oppervlakte driehoek = 14 cm². Hoewel die mees gebruikte metode om die oppervlakte van `n driehoek te bereken is die vermenigvuldiging van die halwe basis met die hoogte, is daar die formule vir hierdie tipe probleem is oppervlakte = 1/2 (basis x hoogte), of 1/2 (bra). Vul de getallen in voor de bovenste driehoek. Oppervlakte driehoek = 1/2 x basis x hoogte.


No comments:

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel