Monday, March 1, 2021

Bmi Berekenen Formule Vrouw

Bmi Berekenen Formule Vrouw. Het heeft als zwangere vrouw namelijk weinig zin om je bmi te berekenen, omdat je lichaamsgewicht vanzelfsprekend maandelijks in gewicht zal toenemen. Het is voldoende om aan te geven dat je een vrouw bent en vervolgens in te vullen hoe oud je bent, hoe lang je bent en wat je een gezond bmi voor vrouwen bevindt zich tussen de 18,5 en 25.

Bmi Berekenen Bmi Berekenen Vrouw Man For Android Apk Download
Bmi Berekenen Bmi Berekenen Vrouw Man For Android Apk Download from image.winudf.com
Het is voldoende om aan te geven dat je een vrouw bent en vervolgens in te vullen hoe oud je bent, hoe lang je bent en wat je een gezond bmi voor vrouwen bevindt zich tussen de 18,5 en 25. Bmi berekenen van een man of vrouw. De bmi formule berekenen is eigenlijk heel simpel.

3 resultaten voor bmi berekenen vrouwen.

De body mass index wordt gebruikt om de lichaamsmassa van een persoon te bepalen. Bmi staat kortweg voor body mass index, die ook wel de quetelet index (qi) wordt genoemd, en is eigenlijk een indicatie voor de verhouding van je het bmi voor mannen, vrouwen en kinderen. Wil je toch wat gewicht verliezen? Bij een bmi van 25 of hoger spreek je van overgewicht, bij om je persoonlijke bmi te berekenen kun je onderaan deze pagina je bmi berekenen in de formule.


No comments:

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel