Friday, April 16, 2021

Break Even Afzet Berekenen Formule

Break Even Afzet Berekenen Formule. Stel je voor dat de fietsenfabriek. Bij het break even punt zijn de kosten en de opbrengsten gelijk aan elkaar, men maakt dus winst noch verlies;

Constante Variabele Kosten By Sietske Kamminga
Constante Variabele Kosten By Sietske Kamminga from 0701.static.prezi.com
De ondernemer kan de eigen potentiele omzet (epo) in dat geval berekenen aan de hand van de gegevens. Bereken hoe groot de verwachte afzet. Bereken het voor volgend jaar verwachte verlies.

Voor de berekening van het break even punt binnen de break even analyse zijn een aantal gegevens nodig, namelijk de constante kosten, de verkoopprijs van het op basis van de break even punt formule is het bovendien gemakkelijk om aanvullende berekeningen te maken, die inzicht geven in.

Deze bereken je door de totale constante opbrengsten op te tellen bij de totale variabele opbrengsten. Zoals je weet reken je winst of verlies uit door de kosten af te trekken van de dit is bij de afzet van ongeveer 21667 frietjes. → formule totale omzet (to) = prijs x afzet = 2q*. Deze bereken je door de totale constante opbrengsten op te tellen bij de totale variabele opbrengsten.


No comments:

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel