Tuesday, May 11, 2021

Formule Jeugd Van Tegenwoordig

Formule Jeugd Van Tegenwoordig. Dit is de fo, de fo, de formule— de jeugd van tegenwoordig. De jeugd van tegenwoordig (the youth of today) is a dutch hip hop and r&b group based in amsterdam, netherlands, renowned for their musical approach of irreverent, humorous lyrics and electronic beats.

De Jeugd Van Tegenwoordig Magnetron Music
De Jeugd Van Tegenwoordig Magnetron Music from www.magnetronmusic.com
123,362 likes · 25 talking about this. Verder komt de geschiedenis van de jeugd van tegenwoordig voorbij, van de eerste hit watskeburt?! Deze week kon je al kennis maken met de track 'de formule' van de jeugd van tegenwoordig, ze waren onder andere te gast bij giel van 3fm.

'de formule' is de nieuwe single van de nog titelloze opvolger van het album 'de lachende derde' dat op 27 september zal verschijnen.

Voor deze show hebben de heren een speciaal verzoek: Muziekjournalisten en collega's uit de muziek en literatuur. Deze week kon je al kennis maken met de track 'de formule' van de jeugd van tegenwoordig, ze waren onder andere te gast bij giel van 3fm. De jeugd van tegenwoordig is een amsterdamse rapformatie die in 2005 een rage ontketent met de single 'watskeburt?!'.


No comments:

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel